Ha kell egy kis energia!

Budapest-Nyugati, 2014. augusztus 14. -- Fesztiválozó hollandok innának egy cappuccinót a pályaudvaron, de sajnos elfogyott a tejszínhab. A büfés néni nem beszélni angol, "no hab, no hab!", ismételgeti egyre ingerültebben, "hát nem értik meg, hogy NO HAB!?"

© Barta Endre

© Barta Endre

"hát nem értik meg, hogy NO HAB!?"

Reklámfilmet forgattak ma délután a Nyugati pályaudvaron. A stáb a csarnok középső peronján rendezkedett be, miközben a pályaudvar egy átlagos hétköznap délutáni életét élte. Kihúztak egy piros szalagot, azon túl idegen nem léphetett, egyébként bárki nézelődhetett, fényképezhetett. A filmmel egy finn csokoládét fognak majd reklámozni, és az előző jelenethez semmi köze, legfeljebb az édesség, és a Nohab!

A film cselekménye ott jártunkkor még nem bontakozott ki. Mindössze annyi történt, hogy elegáns emberek jöttek-mentek a peronon, szálltak le a vonatról, aztán ugyanezt a világítás átrendezése után felvették egy másik kameraállásból. A filmet a budapesti Angel Films gyártja, a stáb fele külföldi volt, a szereplők nagy része magyar. A díszletet az enyhe kopottságával is romantikus pályaudvar és a MÁV Nosztalgia személykocsijai szolgáltatták. Nem biztos, hogy a filmben a mozdony is szerepel majd, de a MÁV Nosztalgia most igazán adott a stílusra - mondja bárki ezek után, hogy az élet NO HABostorta!

© Barta Endre

azon túl idegen nem léphetett, egyébként bárki nézelődhetett

© Barta Endre

a filmet a budapesti Angel Films gyártja

© Barta Endre

a MÁV Nosztalgia most igazán adott a stílusra - mondja bárki ezek után!

Témakör: